rabotodatelОтговорен работодател

Работим, за да привличаме, развиваме и задържаме истински таланти

Като отговорен работодател, ние следваме политика на социална ангажираност към нашите служители, непрекъснато се стараем да подобряваме условията на труд и да организираме обучения за членовете на нашите екипи, с цел подпомагане развитието на талантите им и тяхното професионално израстване.

Безопасност

За нас е от изключителна важност служителите ни всеки ден да се прибират здрави, удовлетворени и щастливи при своите семейства. Затова в нашия бизнес, приоритети са безопасността и здравословната работна среда.

Развиваме таланти

Ние сме наясно, че за да постигнем целите си, се нуждаем от хора, които мечтаят и работят здраво. Привличането, развитието и задържането на такива служители е ключово за нашия успех. Ние, като работодател, се вслушваме в нашите служители, защото знаем, че тяхната лична ангажираност е движещата сила на бизнеса.

Бизнес, основан на доверие

В работата си спазваме всички приложими политики и закони за равни възможности и градим помежду си отношения, основани на уважение и доверие в благоприятна и недискриминационна работна среда. Стремим се към баланс между служебните задължения и личния живот, като предоставяме на нашите служители различни поводи за забавление и заздравяване на отношенията. Мотивираме доброто представяне чрез разработени програми за признание на индивидуалните успехи и допълнителни социални придобивки.

Back To Top