23.01.2013
 

Непреходна Красота: Stella Artois представи нова кампания, заснета от легендарната фотографка Ани Лейбовиц

София, България – 23 януари 2013 – На 18 януари StellaArtois представи най-новия си проект - фотосесия, заснета от световно-известната фотографка Ани Лейбовиц. Едно от прочутите имена в тази професия разгърна своя легендарен креативен талант в името на най-известната белгийска марка бира. Ани Лейбовиц направи специална фотосесия за StellaArtois, а новината беше официално обявена по време на филмовия фестивал Sundance 2013.

„Работата на Ани Лейбовиц съчетава артистичен гений и безупречно майсторство, за да създаде вечна красота,” коментира Ема Фокс, Глобален маркетинг директор на StellaArtois. „Тази концепция е изключително лична за StellaArtois. Нашите почитатели се наслаждават на прочутата белгийска бира в завършена форма, но това е възможно благодарение на 600 години опит в пивопроизводството. Затова ние искахме да отпразнуваме както красотата, така и майсторството, които са част от процеса на нейното създаване.”

Това ново сътрудничество между StellaArtois и световно-известната фотографка беше представено с официално събитие по време на филмовия фестивал Sundance, на който белгийската марка е и официален спонсор. Домакин на събитието беше британският актьор Ноа Хънтли, който участва във фотосесията заедно с украинския модел Таня Рубан, а творбите на Ани Лейбовиц бяха централен акцент на официалното събитие. В допълнение StellaArtois покани някои от най-четените в световен мащаб блогъри, които използват фотографията като метод за комуникация, да заснемат кадри на тема „непреходна красота” – такава, каквато я вижда всеки един от тях, като техните творби също бяха представени по време на Sundance.

От началото на февруари 2013 творбите на Лейбовиц ще се появят в емблематични списания като GQ, Elleи VanityFair.

За да отпразнува вечната красота и да даде поле за изява на експертите, които й вдъхват живот, StellaArtois предлага и онлайн приложение - StudioStellaArtois. Сайтът е достъпен на www.stellaartois.com/lasociete. От 18 януари на тази платформата могат да се видят кадри от фотосесията на Ани Лейбовиц, както и интервюта, направени зад кулисите, с участници, стилисти и артисти, които стоят зад тази кампания.

За StellaArtois

StellaArtois® е част от Белгийската пивоварна традиция от далечната 1366 г. Тя е Белгийска бира номер едно в света и се разпространява в над 80 държави. Марката изкушава ценителите с малцовата си основа и свеж завършек, предоставяйки плътен аромат и горчиви нотки.Насладата от StellaArtois® е най-пълноценна, когато се сервира охладена от 3 до 5 градуса по Целзий в характерния си уникален бокал, и се поднася според ритуала от деветте стъпки по наливане и поднасяне на StellaArtois® - единствено по този начин може да бъде гарантиранo съвършено изживяване с тази светла бира със златен стандарт.

8col_Stella_Artois_Annie_Leibovitz_Fotosession10 8col_Stella_Artois_Annie_Leibovitz_Fotosession9 8col_Stella_Artois_Annie_Leibovitz_Fotosession8 8col_Stella_Artois_Annie_Leibovitz_Fotosession7 8col_Stella_Artois_Annie_Leibovitz_Fotosession5 8col_Stella_Artois_Annie_Leibovitz_Fotosession4 8col_Stella_Artois_Annie_Leibovitz_Fotosession3 8col_Stella_Artois_Annie_Leibovitz_Fotosession2 8col_Stella_Artois_Annie_Lebovitz_Fotosession1 8col_Stella_Artois_Annie__Leibovitz_Fotosession6

Back To Top