01.10.2014
 

Kamenitza пуска на пазара първата нискоалкохолна тъмна бира с вкус на череша

В предстоящите есенни и зимни дни и вечери Kamenitza Тъмно Cherry е перфектен избор за почитателите на тъмното пиво с богат вкус и аромат

Тази есен семейството на Kamenitza порасна с още едно иновативно попълнение – Kamenitza Тъмно Cherry – първата тъмна плодова бира с ниско алкохолно съдържание на българския пазар. „Черешката на бирения сезон“ се предлага в стъклени бутилки от 500 мл и еднолитрови PET разфасовки и от края на септември вече е достъпна в търговските обекти из цялата страна.

В основата на новото предложение е висококачествена тъмна бира Kamenitza, този път съвършено допълнена с наситен вкус на череша. Вкусовите качества на комбинацията са отлични, а със своето ниско алкохолно съдържание от 2,2%, Kamenitza Тъмно Cherry предлага дълготрайна насладa, като в същото време е подходяща за всички, които ценят високо богатия и плътен характер на тъмната бира. Вкусът на череша беше избран като най-предпочитан от българските потребители чрез представително проучване, проведено от пивоварната компания през 2013 година.

До тази есен зимната продуктова категория на марка Kamenitza включваше само първата тъмна бира на България – Kamenitza Тъмно. Добре познатата и харесвана ароматна тъмна бира с наситен вкус на карамел, характерен цвят и алкохолно съдържание от 6%, се приготвя по стара рецепта, старателно пазена в Пловдив от 1892. Сега към нея пивоварната компания добавя новата Kamenitza Тъмно Cherry, а очакванията към новаторската комбинация са големи.

„Kamenitza Тъмно Cherry е поредното ни иновативно предложение, с което ще се постараем да задоволим взискателния вкус на всеки почитател на качествената бира. Независимо дали сте в заведение с приятелска компания или в уюта на собствения си дом, „черешката на бирения сезон“ ще ви подари един специален момент със своя характерен аромат и хармоничен баланс между плодова сладост и малцова горчивина“, коментира Христо Вълков, бранд мениджър на марка Kamenitza в „Каменица“ АД, и допълва, че Kamenitza Тъмно Cherry е отлична компания за задаващите се есенни и зимни дни и вечери.

Повече информация за всички иновации на Kamenitza и последните новини около марката можете да откриете на официалния сайт http://kamenitza.bg.

Kamenitza_Dark_Cherry_Visual3.doc MATERIALS_dark cherry2_MARIO Kamenitza_Dark_Cherry_Visual1.doc

Back To Top