27.03.2013
 

“Каменица” АД е новият официален партньор на Българския футболен сьюз

„Kаменица” АД е новият официален партньор на Българския футболен съюз. Сътрудничеството между пивоварната компания и футболната институция е факт от месец март 2013 г. Договорът за партньорство между двете страни беше подписан в навечерието на световните квалификации на националния отбор на България.

Пивоварната компания ще бъде партньор на Българския футболен съюз през 2013 г., в която представянето на Националния отбор на България в квалификациите за Световното първенство е изключително важно.

„Партньорството с Българския футболен съюз е изключителна чест за „Каменица” АД. Благодарни сме за възможността да работим заедно в една наистина много важна за националния ни отбор година. Пожелаваме му поредица от победи, чиято кулминация да е запомнящо се участие на Световното първенство в Бразилия през 2014”, коментираДраган Радивоевич, генерален директор на „Каменица” АД.

Водеща в сътрудничеството с Българския футболен съюз ще бъде марката Kamenitza, за която футболът винаги е бил приоритет. През 2003 г. стартира Kamenitza Фен Купа – най-големият турнир по футбол за непрофесионалисти в страната и чрез него, вече цяло десетилетие, марката има изключителен принос към насърчаването на аматьорския футбол. През 2013 г. предстои 11-то издание на Kamenitza Фен Купа, а логото на Българския футболен съюз ще бъде и част от екипите на участниците в турнира.

„За нас е удоволствие, че имаме възможност да си партнираме с “Каменица” АД, която е с доказани традиции и отношение към футбола”, коментира президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. „Вярваме в ползотворното ни сътрудничество и пожелаваме успех на Националния ни отбор”, допълни още той.

Партньорството на „Каменица” АД с Българския футболен съюз е „завръщане” на марката към професионалния футбол. Компанията беше сред основните спонсори на националния отбор в периода 1998-2006, откогато датират и последните участия на „лъвовете” на европейски и световни форуми (Световното първенство във Франция през 1998 и Европейското първенство в Португалия през 2004). При подписването на договора за 2013 г. и двете страни споделиха, че се надяват настоящото партньорство отново да донесе късмет и класиране на националния отбор.

8col_BFU_Kamenitza_AD_Partniorstvo_Podpisvane_dogovor-2 8col_BFU_Kamenitza_AD_Partniorstvo_Podpisvane_dogovor-1 8col_BFU_Kamenitza_AD_Partniorstvo_Podpisvane_dogovor

Back To Top