27.09.2012
 

Генералният директор на “Каменица” АД Драган Радивоевич – сред финалистите в конкурса «Мениджър на годината

Генералният директор на „Каменица” АД Драган Радиовевич е сред 10-те финалиста в петото издание на коннкурса „Мениджър на годината”, организиран от сп. „Мениджър”. Всички те бяха обявени по време на официална церемония в София на 27 септември.

Висшите мениджъри са класирани според техните резултати след внимателна оценка от консултантската компания „Делойт България”. Един от тях ще стане Мениджър на годината за 2012-а и ще бъде обявен на тържествена церемония на 26 октомври в Националната опера и балет.

Класирането на Драган Радивоевич в Топ 10 на финалистите се дължи на положителната тенденция на развитие на компанията през изминалите и тази година и достигнатите високи резултати. Те са свързани както с процеса на инвестиции, така и с множество иновации, реализирани от дружеството. В резултат на това нарастна както пазарният дял на отделни марки, така и на компанията като цяло. По данни на AC Nielsen към м. август 2012 г. пазарният дял на „Каменица” АД е 32,8%, което е с 2,1 процентни пункта повече в сравнение със същия период на м.г.

Back To Top