30.10.2012
 

Генералният директор на “Каменица” АД Драган Радивоевич – със специална Грамота като финалист в конкурса “Мениджър на годината” 2012

Генералният директор на „Каменица” АД Драган Радивоевич получи специална Грамота като финалист в Топ 10 на най-добрите мениджъри в петото издание на престижния бизнес конкурс „Мениджър на годината” 2012.

Отличието му връчи Силвия Пенева,управляващ съдружник на Делойт България по време на официална церемония, състояла се на 26 октомври в Националната Софийскаопера. Сред останалите гости, които поздравиха най-успешните представители на българския бизнес елит, бяха президентът на Република България Росен Плевнелиев, кметът на гр. София г-жа Йорданка Фандъкова, министрите Делян Добрев, Томислав Дончев и мн. други.

Специалната грамота, която получи генералният директор на „Каменица” АД, е признание за висши постижения в мениджмънта. Класирането му в Топ 10 е въз основа на постигнати резултати, и след задълбочена оценка, направена от Делойт България. Присъствието на гнералния директор на „Каменица” АД в тази класация е признание за изключителните резултати, реализирани от пивоварната компания през последната година и не само. Положителната тенденция на развитие е свързана с процеса на инвестиции и иновации, направени от дружеството. В резултат на това нарастна пазарният дял както на отделни марки, така и на компанията като цяло, бяха реализирани множество иновации, с които „Каменица” АД се утвърди като най-иновативната пивоварна компания.

„Присъствието ми в Топ 10 на най-добрите мениджъри за 2012 г. е изключително признание за целия екип на „Каменица“ АД, тъй като зад успеха на една компания не стои само един човек. Важен е всеки един от екипа и общите усилия на всички”, коментира класирането си в Топ 10 на финалистите за 2012 г. Драган Радиовоевич.

8col_Ceremonia_Manager_na_Godinata_2012_Dragan_Radivojevic_s_izdatelja_na_sp._Manager___Finalisti_Top_108col_Ceremonia_Manager_na_Godinata_2012_Dragan_Radivojevic_Varcvane_Gramota_Silvia_Peneva_Deloitte_Bulgaria8col_Ceremonia_Manager_na_Godinata_2012_Top_10_Finalisti_Prezident_Republika_Bulgaria8col_Dragan_Radivojevic_Ceremonia_Manager_na_Godinata_12

Back To Top