15.04.2015
 

Carling British Cider с два нови освежаващи вкуса в началото на новия сезон

Лайм и мента и ябълка ще правят компания на черешовата сензация от миналото лято

Тази пролет познатата ни вече напитка от страната на сайдера – Великобритания - Carling British Cider, навлиза с два нови вкуса на българския пазар. Лайм и мента, както и класическа ябълка са двете нови джентълменски предложения за любителите на плодовите алкохолни напитки. Новите продукти вече са в търговската мрежа, заедно с добре познатия от миналата година Carling British Cider Cherry.

Великобритания е страна с огромни традиции в производството и потреблението на сайдер. Днес, във Великобритания се купуват над 50% от цялото количество произвеждан сайдер в целия свят. По данни на AC Nielsen, през 2014 г. Carling British Cider Cherry направи впечатлявaща премиера на родния пазар, след като за едва няколко месеца активност достигна 43% пазарен дял през август и се превърна в една от най-предпочитаните напитки в този сегмент за лятото.

„Сайдерът е напитка, която се харесва еднакво и на двата пола и показва отлични резултати в цялата страна. В отговор на желанията на потребителите за нови и интересни вкусове в тази категория през новия сезон ще им предложим две нови възможности, два нови освежаващи вкуса“, споделя Искра Попова, Бранд мениджър в „Каменица“ АД. „Лайм и мента е вкус за по-екстравагантните, за онези, които търсят свежест в новото и интересното, които обичат да експериментират. Ябълката пък е за онези традиционалисти, които държат на постоянството, за сигурните, които стоят твърдо зад решенията си и знаят какво харесват“, допълва тя.

Традиционният Carling British Cider Apple се приготвя от ябълков сок, добит от ръчно подбрани свежи ябълки. Той е изключително освежаващ и чудесен спътник през горещите летни дни, които ни предстоят. Неповторимата комбинация от лайм и „градинска мента“ на Carling British Cider Lime & Mint пък, има заслугата за свежия летен аромат и познатия коктейлен нюанс на това предложение от марката.

Двата нови сайдера вече носят полъха на лятото в мрежата и се предлагат в познатите вече 0,30л стилни стъклени бутилки, като алкохолното съдържание е 4%. За оптимален вкус и удоволствие, разбира се, сервирани с лед.

Back To Top