Кои сме ние?

Ние сме хора, посланици на бирата и на нашия бирен отпечатък, които обичат да побеждават чрез изключителните си марки и уникалните бирени моменти, които те създават за нашите потребители и клиенти. Работим за това отпечатъкът, който оставяме върху околната среда и обществото, да е максимално положителен.

Изискваме и държим на високото качество. Нашата цел е непрекъснато да предоставяме високо качество на нашите клиенти и потребители и постоянно да ги изненадваме с иновативни продукти и професионално обслужване.

Не спираме да предизвикваме очакванията, като отключваме идеите, които ни правят по-силни. Мислим извън общоприетите рамки и предизвикваме установените стандарти. Влюбени сме в бирата и не спираме да търсим иновативни начини да предложим нови вълнуващи продукти на нашите потребители.

Представяме брилянтно себе си и продуктите си пред нашите клиенти и потребители. Не спираме да се фокусираме върху нещата, които наистина имат значение за бирата.

Отнасяме се с почтеност и уважение към всеки. Вярваме в правенето на бизнес по правилния начин, уважаваме и ценим всички наши колеги, партньори, клиенти и потребители.

Всички в „Каменица“ всеки ден работим с много страст към бирата, за да очароваме любителите на бира по света, което е нашата мисия, и да бъдем Избор №1 за потребителите и клиентите ни.

Back To Top