Бизнес приоритети

В „Каменица“ АД,  част от голямото международно семейство на Молсън Корс пивоварна компания, ние си поставяме високи цели. Всичко, което правим, е плод на стремежа ни да развиваме и трансформираме мащабно пивоварния бизнес и цялата бирената индустрия в България. За постигането на тези амбициозни цели ние знаем, че трябва да:

Привличаме, развиваме и задържаме талантливи хора

Знаем, че истински ценното богатство на една компания, са хората. Вярваме, че за да бъдем успешни, трябва да развиваме нашите изключителни таланти в глобална среда, да ги вдъхновяваме да живеят според нашите ценности и да развиваме техните изключителни умения. Затова инвестираме време и усилия в разработването на индивидуални планове за кариерен растеж, в обучения за развитие на таланти и лидерски умения, осигуряваме безопасни и благоприятни условия на труд и стимулираме съпричастност  към нашите ценности. Всичко това правим, като вярваме в личната отговорност и поставянето на измерими цели.

Изграждаме и развиваме изключителни марки

    Ние се гордеем с изключително богатото си портфолио, в което достойно заемат своето място както българските ни емблематични бири, така и международните такива, любими на почитателите на бира по цял свят. Ние вярваме, че за да стигнем до сърцата на ценителите на пивото, трябва да създаваме, градим и развиваме изключителни марки. Затова се фокусираме върху ключовите си брандове, развиваме премиалните и крафт-бирите и се стремим до достигаме до максимално широка палитра от вкусове и предпочитания.

Очароваме своите клиенти и партньори

Вярваме, че успехът може да бъде постигнат само с помощта на нашите бизнес партньори. Затова работим усилено, за да им предоставяме изключително качество на осигуряваните от нас продукти и услуги. Работим, за да изграждаме устойчиви партньорства, които да заслужим с брилянтно представяне в обектите и перфектно търговско обслужване.

Подхранваме растежа си със силно конкурентни процеси

Нашето мото е – „Използваме по-малко, инвестираме разумно и печелим повече“. Прилагаме това правило при лансирането на успешните си бранд и продуктови иновации, когато инвестираме в оптимизация на производствените мощности и във всекидневното управление на нашия бизнес. Стремим се да постигаме производствена продуктивност и да  поддържаме високи стандарти, така че да управляваме ефикасно бизнеса си.

Back To Top